Da se upoznamo…

Poznavanje i uživanje u hrani i piću, kao i umetnost kombinovanja, sve je popularnije pa tako ima i sve više poznavalaca gastronomske, vinske i drugih sličnih kultura.

Ako ste jedan od njih ili ste jednostavno ljubitelj dobrog zalogaja, savršeno ukombinovanog sa Vama omiljenim pićem u lepom ambijentu, Dobra Klopa je pravi mali raj za Vas.

Na sajtu dobraklopa.rs  možete reklamirati svoj ugostiteljski objekat a možete i pronaći , po svom ukusu, mesto za uživanje svih Vaših čula.

Dobra klopa je deo čuvenog brenda eet.nu iz Holandije koji već dugi niz godina uspešno okuplja sve restorane u toj zemlji koji se izdvajaju svojim kvalitetom ponude, usluge i ambijenta.
U želji da ljudima u našoj zemlji pomognemo da lakše i brže pronađu idealno mesto sa “dobrom klopom”,  stupili smo u saradnju sa najboljima. Rezultat toga je skup preko 4000 restorana na jednom mestu.

Na našem sajtu možete da izaberete određenu vrstu hrane, rezervišete mesto u Vašem omiljenom restoranu i pratite sva aktuelna dešavanja .
Ostavili smo prostor i za Vaše mišljenje, koje veoma cenimo pa tako mozete pisati Vaše  kritike, pohvale, oceniti ambijent, hranu, vinsku kartu, uslugu…

Na osnovu Vašeg mišljenja restorani se rangiraju u skladu sa ocenama.
Vaša pohvala ili kritika biće motivacija i satisfakcija ugostiteljima, a nama pokazatelj kvaliteta koji ste Vi izabrali.

Da bi Vam olakšali pretragu na sajtu dobraklopa.rs dostupna je opcija filtriranja po regijama, gradovima, lokaciji, blizini vode, šume, vrste kuhinje, kapaciteta, do detalja vezanih za postojanje wi fi konekcije, odvojene nepušačke erie, kapaciteta za sedenje…

Ugostiteljima se pruža mogućnost da rangiraju svoje objekte na početku stranice, postavljaju predstojeće akcije, slike i  dešavanja. Ova usluga se naplaćuje.

Ako primetite da smo Vaš ili Vama drag ugostiteljski objekat izostavili možte nas kontaktirati, biće nam zadovoljstvo da ga uvrstimo u najbolju online ponudu restorana u Srbiji!

Prijatno!

Dobra Klopa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s